La Unió Esportiva Olot confirma sis baixes per a la propera temporada a Segona B

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial aquest dimecres sis baixes a la plantilla: per una banda els cedits Robert Simon, Sana N’Diaye i Jordi Calavera tornen als seus clubs d’origen; ‘Argi’ i David López abandonen l’Olot per la falta d’oportunitats i Germán Sánchez ha decidit marxar tot i que la intenció del club era renovar el central.

Més d’una setmana després de l’acabament de la temporada de la Unió Esportiva Olot, comencen a produir-se moviments a la plantilla. El primer capítol del mercat s’ha obert amb les baixes del club: l’Olot ha confirmat aquest dimecres que sis jugadors de la plantilla no seguiran a les ordres de Rodri la propera temporada. Tres d’aquestes sortides són cessions arribades al mercat d’hivern: són el lateral Jordi Calavera, l’extrem Robert Simon i el migcampista Sana N’Diaye, que tornen al Nàstic de Tarragona, el Llagostera i el Cádiz, respectivament. Calavera ha estat qui més minuts ha gaudit a les ordres de Rodri, mentre que Robert Simon ha contribuït a la permanència de l’Olot amb tres gols. Qui tampoc continuarà al club perquè no comptaven per a l’entrenador són el central ‘Argi’ i l’extrem David López. Precisament, David López, que ha anotat set gols en les dues temporades que ha jugat a l’Olot, ha estat dels jugadors més reivindicats des de l’afició, i la seva absència en algunes convocatòries ha provocat més d’un debat des del començament de la segona etapa de Rodri a la banqueta olotina. L’altre futbolista que no seguirà al club, malgrat que l’Olot el volia renovar, és el central Germán Sánchez; l’andalús ha decidit marxar perquè considera que pot optar a millors ofertes que la que l’hi ofereix la Unió Esportiva. Germán ha jugat més de 3.000 minuts fent parella amb Rojas, i ha marcat 5 gols durant la temporada. De moment, l’Olot ha confirmat per al proper curs als porters Wilfred, Gianni i Àlex Campos, els defenses Mousa i Rojas, els migcampistes Héctor Simon, Abel i Èric Vilanova, i els atacants Coro, Uri Santos, Trujillo i Carlos Martínez; d’aquests, Gianni sortirà cedit per aconseguir minuts, i cal veure quina serà l’aportació d’Èric Vilanova, en plena eliminatòria d’ascens a Segona B amb el Figueres.

 

Notícies relacionades:
Abel Solé renova una temporada més amb la Unió Esportiva Olot
El central Rojas i el porter Gianni renoven amb la Unió Esportiva Olot

x