L’escriptor banyolí Miquel Aguirre presenta a Olot ‘Els morts no parlen’, el seu darrer llibre

‘Els morts no parlen’ és el darrer llibre de l’escriptor Miquel Aguirre, on el protagonista troba un cadàver a l’hort que trenca la monòtona vida que porta de prejubilat. El llibre es presentarà a Olot aquest divendres 29 de maig a Can Trincheria, amb la participació del també escriptor Josep Torrent.

En Quimet és un prejubilat de Banyoles que passa el dia a l’hort, esperant que la dona arribi a casa, i que té un cosí carregat de deutes amb tot el poble. Un matí troba un cadàver a l’hort, i el cosí l’enreda per amagar el cos i simular un segrest, perquè el mort prové d’una família amb fama de tenir negocis il·legals a la zona. Aquest és l’inici de la novel·la de Miquel Aguirre ‘Els morts no parlen’, on l’autor barreja violència i humor negre. El llibre es localitza a Banyoles, en un ambient rural, i que esdevé un dels eixos essencials de la publicació. Aquesta és la tercera novel·la d’Aguirre, que presentarà a Olot aquest divendres a partir de les set del vespre, a Can Trincheria.