Ara mateix el risc d’incendi a la Garrotxa és baix, però podria augmentar si al mes de juny no plou

Ahir es va presentar la campanya de prevenció i extinció d’incendis 2015 que es preveu que pugui ser complicada. En aquests moments, en bona part del sud i oest de Catalunya, el risc d’incendi és moderat. Per contra, el nord-est del país, entre ells la Garrotxa, presenta un risc d’incendi baix. Tot dependrà de la pluja però, ja que si no plou durant el mes de juny, la Generalitat preveu que el risc augmenti considerablement tal com va explicar el conseller d’Interior, Ramon Espadaler no descarta que al llarg de la campanya hi hagi algun gran incendi forestal.

Notícies relacionades:
Els municipis de les comarques gironines tindran delimitades franges contra incendis abans d’acabar l’any
Aquest diumenge ha començat el període de prohibició de fer foc en terrenys forestals que es mantindrà fins al 15 d’octubre

x