Dilluns entrarà en funcionament el bitllet tarifari de transport públic per viatjar entre la Garrotxa i Barcelona

A partir de l’1 de juny entrarà en vigor un nou bitllet tarifari de transport públic a La Garrotxa. És la T-10/120 que permetrà que els  preus dels trajectes a Barcelona des d’Olot i diversos punts de la Garrotxa en bus es redueixin entre un 34 i un 62%.

Des de dilluns, viatjar d’Olot a Barcelona i a l’inversa en transport públic serà més barat. Serà quan entri en vigor la T-10/120, un nou títol tarifari impulsat per la Generalitat, que reduirà com a mínim en un 34% els preus entre la capital i diverses poblacions garrotxines.

Les tres línies afectades seran les tres que van d’Olot a Barcelona: per bracons, pel Pla de l’Estany i per la Selva. I és que si ara, fer aquests trajectes podia costar fins a 14 euros, els preus que es fixaran ara estaran entre els 6 i els 7 euros.

El títol inclourà nous avantatges: la targeta comprendrà l’import de 10 viatges que caducaran al cap de 120 dies de la seva càrrega, i es podrà comprar i recarregar a les estacions de la Teisa. A més, és una targeta multipersonal, per la qual cosa la podran fer servir diverses persones de forma conjunta.

La implantació d’aquest títol és un pas previ al desplegament del sistema tarifari integrat per millorar la competitivitat del transport públic.

 

Notícies relacionades:
La Garrotxa gaudirà de la integració tarifària en els transports públics a partir del juny
Josep Maria Corominas agraeix la millora pels usuaris del transport públic a l’espera de la integració tarifària
Aprovada per unanimitat una proposta de moció perquè La Garrotxa entri a la integració tarifària del transport públic

Deixa un comentari