El retorn del mític grup garrotxí ‘Xucu-pà’ serà el dissabte 13 de juny a la plaça de braus d’Olot juntament amb el 4t Hamburguesa Rock

El concert de tribut al grup garrotxí Xucu-pà que havia de tancar El Mini es va haver de posposar, i ahir a la tarda se’n va fer la presentació. El concert es farà el 13 de juny a la plaça de toros, per això s’han posat 500 entrades més a la venda.


El mític grup garrotxí Xucu-pà tornarà als escenaris d’aquí poc més de dues setmanes, pel concert d’homenatge que li va organitzar ElMini. Aquest esdeveniment, ja remarcable, coincidirà amb la Shopping Night d’Olot, i també amb un petit festival de música que celebra la seva 4a edició: l’Hamburguesa Rock.

L’actuació de música en directe de l’Hamburguesa Rock, prèvia al gran concert de Xucu-pà de la plaça de braus anirà a càrrec del vigatà Guillem Roma. I el toc gastronòmic el posaran el carnisser Aleix Planagumà i el pastisser Jordi Ferrer, amb una hamburguesa amb el nom del grup garrotxí, i també uns bombons preparats especialment per a l’ocasió.

Per això, hi ha 500 entrades més a la venda per Xucu-pà. I és que amb tots aquests canvis, la nit del 13 de juny s’augura moguda.

 

Notícies relacionades:
El concert homenatge a Xucu-Pà del festival ElMini es farà el dia 13 de juny a la Plaça de Braus, localització que permet vendre més entrades
Es suspenen diverses activitats culturals previstes pels propers dies a Olot en motiu de l’accident aeri
Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot

x