Els Almogàvers no posaran pantalla gegant al Firal per la final de Copa del Rei per complir el nou pla d’usos

La imatge del Firal ple per mirar un Barça Madrid, per exemple no es repetirà demà al vespre amb la final de la Copa del Rei. Els Almogàvers, la penya que organitzava aquests actes que sempre reunien la gent al firal per gaudir del futbol amb amics i celebrar, si s’esqueia, les victòries blaugrana, ha renunciat a fer-ho perquè la nova normativa del pla d’usos del Firal no permet fer-hi actes posteriors a la mitjanit i si el partit tingués pròrroga, s’incompliria. Tampoc s’hi podria instal·lar una barra d’entrepans. Per això els almogàvers obren les portes per veure el partit al seu local.

 

Notícies relacionades:
El ple de l’Ajuntament d’Olot aprova definitivament i per unanimitat el Pla d’usos del Firal
Una vintena d’entitats mostraran el seu rebuig al pla d’usos del Firal d’Olot en el ple municipal d’aquest vespre
Alguns veïns d’Olot advoquen per trobar un terme mig en el Pla d’usos del Firal entre les restriccions de l’Ajuntament i les propostes de les entitats

Deixa un comentari