La portaveu d’ERC i vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, dóna llibertat a Esquerra d’Olot per als pactes de govern

Anna Simó, portaveu del grup parlamentari d’Esquerra Republicana  al Parlament de Catalunya, s’ha referit a la situació post electoral a l’Ajuntament d’olot en el programa L’Entrevista de Notícies en Xarxa de La Xarxa de Televisions Locals. Amb una majoria de forces d’esquerra al consistori però amb Convergència i Unió com a coalició més votada, es presenten moltes alternatives per formar govern a la ciutat, però Simó respectarà el que decideixin els seus companys de partit a Olot.

 

Notícies relacionades:
CiU guanya a Olot però caldrà esperar als pactes
Els partits que han obtingut representació a l’Ajuntament d’Olot inicien les negociacions per pactar el govern de la ciutat

Deixa un comentari