Can Trincheria acull la presentació del llibre ‘Ambaixadors catalans a Madrid’ de Josep Catà i Antoni Muñoz

Aquest dissabte al matí s’ha presentat al saló vermell de Can Trincheria el llibre ‘Ambaixadors catalans a Madrid’, un volum que explica els inicis de la Guerra dels Segadors, al segle XVII. Josep Catà, un dels autors, i Rafael Dalmau, l’editor han pogut sintetitzar el llibre davant del públic garrotxí. Catà, juntament amb Antoni Muñoz, aporta novetats sobre la primera fase de la Guerra de Separació i també revisa alguns esdeveniments notables com el Corpus de Sang, la mort del virrei Santa Coloma, la proclamació de la República catalana el 1641 o la obediència forçada de la Junta de Barços a Lluís XIII de França el mateix any.

 

Notícies relacionades:
La periodista Elisabet Pedrosa presenta el seu llibre ‘Seguirem vivint’ en un acte organitzat per ‘Garrotxa Cultural’