El Club Vòlei Olot organitza el segon campionat de minivòlei aleví femení amb equips de les comarques gironines

Les instal·lacions del pavelló Pla de Llacs d’Olot s’han omplert aquest matí per disputar un campionat aleví de vòlei, que ha servit per reunir a la majoria de clubs de les comarques gironines. Set clubs han volgut prendre part en una jornada organitzada pel CV Olot. El CV Lloret ha estat el guanyador del torneig, tot que l’organització no vol que els resultats es tinguin en compte en una jornada marcada per l’esportivitat. 

torneig vòlei

Bon ambient i sobretot molt d’esport en una matinal dedicada al vòlei de base al pavelló Pla de Llacs. El Club Vòlei Olot ha organitzat per segon any consecutiu un torneig aleví femení i ha aconseguit el seu gran objectiu: que hi hagués representació de tots els equips de les comarques gironines a nivell aleví.

L’equip guanyador del torneig ha estat el CV Lloret, que s’ha mostrat superior durant la competició i ha acabat derrotant al Figueres en la final.

Però el guanyador és el de menys en aquest torneig, que busca única i exclusivament l’esportivitat i l’aprenentatge de les jugadores. Set equips de les comarques gironines han gaudit d’una jornada que s’està consolidant com una de les cites ineludibles dins del club.

Com en la resta de torneigs que organitza el CV Olot, s’ha posat a disposició un punt de recollida per reunir recursos pel Banc d’Aliments, que ha rebut un cop més nombroses donacions.

Un torneig que s’està consolidant i que ha omplert les graderies del pavelló en una matinal que han gaudit d’allò més jugadores i entrenadors/es de tots els equips.

 

Notícies relavionades:
El CV Olot acull amb èxit el Campionat Català de Seleccions Provincials, que ha omplert les graderies del pavelló garrotxí durant tot el cap de setmana

Deixa un comentari