Poveda i Carrascosa, en la categoria B, i González i Dachs, en el grup A, guanyen l’11è Rally Clàssic dels Volcans

El passeig de Barcelona es va omplir aquest dissabte al matí de cotxes clàssics i de públic per presenciar la ja tradicional sortida del Rally Clàssic dels Volcans. El centenar de vehicles que enguany participaven en la competició, alguns d’ells amb objectius i competitius i els altres a nivell amateur, van gaudir i fer gaudir un cop més d’aquesta festa del motor, que va acabar amb la victòria d’Eduard Poveda i Victoria Carrascosa, al volant d’un Volkwagen Golf GTI, en el grup B, i Josep Maria González i Jordi Dachs en el grup A amb el mateix model de cotxe.

L’Alberg Torre Malagrida feia goig aquest dissabte al matí en motiu del Rally Clàssic dels Volcans, organitzat com sempre pel Motor Antic Garrotxa i que complia enguany la seva onzena edició. Un centenar de vehicles hi prenenien part en el que ja és tot un referent a Catalunya de les concentracions de vehicles clàssics.

Aquest any, el recorregut va comptar amb la majoria de trams que han funcionat en les darreres edicions. Els cotxes passen per quatre comarques, entre les quals, per suposat, la Garrotxa hi té un protagonisme destacat.

Una cita ineludible per als nostàlgics dels vehicles clàssics i pels amants del motor. De fet, la prova té molts al·licients competitius i hi participen molts dels pilots del campionat de Catalunya. Es tracta d’un Rally molt igualat amb molts aspirants al títol, i fins als darrers trams de l’etapa no es va saber qui ompliria el podi.

Al final, Eduard Poveda i Victoria Carrascosa, al volant d’un Volkswagen GTI, van ser els guanyadors absoluts de la categoria B, i van repetir títol respecte a la passada edició. Un Renault 5 pilotat per Juan Roger amb Juan Carlos Torres de copilot va ser el segon classificat, amb molta igualtat respecte al tercer classificat, el Mini Cooper 130 de Lluís Palllí i Guillem Buscarons.

En la categoria A, Josep Maria González i Jordi Dachs van ser els guanyadors, també amb un Volkswagen Golf GTI.

En un rally competitiu però per damunt de tot una festa d’aquest esport a nivell de Clàssics, els resultats van ser el de menys i tots els participants van gaudir-lo, tot i que alguns vehicles no el van poder finalitzar.

Hi participaven des de parelles que hi participen per passió i entreteniment, fins a amics i famílies que no volen deixar escapar la oportunitat per gaudir d’un circuit fantàstic i un gran ambient en una jornada que ja tenen marcada al calendari.

 

Notícies relacionades:
El Rally Clàssic dels Volcans omple de motor i espectacle Olot en la seva desena edició