El Tapòdrom dóna el tret de sortida a la 5a edició de la Ruta de les Tapes d’Olot organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa

Aquest divendres ha començat la Ruta de Tapes d’Olot, que durant tot el mes es podrà fer per una vintena de bars de la ciutat. Per això, els locals involucrats han ofert a la gent les seves creacions al tercer Tapòdrom, celebrat a la Sala El Torín.

Aquest divendres al vespre s’ha donat el tret de sortida a la 5a ruta de les tapes d’Olot, organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, que amb només un lustre de durada ja s’ha convertit en un clàssic de la capital garrotxina.

David Coloma, president de l’entitat organitzadora, ha afirmat a OLOT TELEVISIÓ que “és un bon tret de sortida per donar a conèixer la ciutat i la vintena de bars que hi participen. Aquí es pot anar tastant, desgustant, parlant, que és una cosa que s’aprecia molt”.

Els mateixos bars participants també reben molt positivament la iniciativa del Tapòdrom i la ruta de les tapes: dóna vida a la ciutat i als mateixos bars d’una manera original. Segons Jaume Cos, del Bar Pekín, “els establiments que participem de la ruta l’agraïm molt. La gent s’anima, els hem acostumat a fer-la i s’ho passen bé”. També creu que “aquí ho tens tot a la mà: a partir d’aquí, que la gent decideixi. El boca-orella funciona molt bé i la gent anirà tastant per tots els bars per provar els productes”.

Els diversos locals podrien prendre’s la ruta de tapes com una competició, però això no genera mal ambient, més aviat al contrari. “La restauració ja fa temps que hem desenvolupat el treball en sinèrgia, treballar junts”, ha explicat Coloma, “ens ajudem l’un a l’altre, i en això ja portem un bagatge perquè ja ens trobem a la cinquena ruta de les tapes”.

Així, durant tot el mes de juny i fins el dia 29 de juny, aquesta ruta es podrà fer de la manera que es vulgui: en grups, sols, en família o amb amics. És l’avantatge d’un esdeveniment gastronòmic que aquest any fa el seu 5è aniversari i va camí de convertir-se en un clàssic de la capital garrotxina.

 

Notícies relacionades:
La 5a edició de la Ruta de les Tapes començarà el 29 de maig amb el Tapòdrom i La Tapa Kid, una de les novetats d’enguany
Gran èxit de la Ruta de Tapes amb més de 12 mil tastets servits