Ple absolut al pavelló en la 30a edició del Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot, que ha comptat amb un cartell de luxe

El Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot ha tornat a demostrar per què és considerat com un dels millors del món i ha omplert les graderies del pavelló olotí en les dues sessions que ha ofert, especialment en la primera. L’esdeveniment més important que organitza el club olotí ha arribat enguany a la 30a edició amb un cartell de luxe. 


Un pavelló com el de la ciutat d’Olot no s’omple fàcilment, i encara és més difícil omplir-lo dues vegades el mateix dia. I això ho aconsegueix cada any el CPA Olot organitzant el seu festival de patinatge artístic.

Enguany no podia ser d’una altra manera, ja que s’arribava a la trentena edició quan el club possiblement travessa la millor etapa de la seva història, amb un campionat del món a les portes on el primer equip partirà com a favorit i amb una base cada vegada més competitiva.

Precisament la base i totes les patinadores olotines han omplert la pista només de començar el festival amb la Marxa del club. Una execució fantàstica i una exhibició de coordinació i equilibri que era tan sols el preludi d’una sèrie d’actuacions magistrals.

El primer equip del club ha deixat entrar la nostàlgia al pavelló recordant la coreografia Respira, campiona del Món el 2014, i també Sobreviure, que aquest any vol repetir la gesta. El juvenil, quart en el darrer Europeu, també ha captivat al públic amb el seu Malson, mentre que l’equip B també ha ratllat un gran nivell.

A part dels patinadors i patinadores del club, alguns d’ells com Victòria Prat i Artur Balaguer ballant individualment, el festival ha comptat amb la presència de dos campions del món interpretant un tango en parella, els italians Patrick Venerucci i Laura Marzocchini. També han trepitjat la pista un quartet del Masnou campiones a Barcelona enguany amb la coreografia Rewing.

Abans del Festival, el periodista olotí Oscar Cabana, habitual narrador de tots els festivals del CPA Olot i de  molts esdeveniments a la comarca, ha rebut un sentit homenatge i una merescuda ovació, enduent-se el 12è Memorial Monsita Casadellà.

Tota una festa a la qual ni la final de Copa entre el Barça i l’Athletic de Bilbao, que coincidia en horari amb la segona sessió, ha pogut fer-li ombra.

 

Notícies relacionades:
Queda només un 10% d’entrades disponibles pel Festival del CPA Olot

x