La Cames de Ferro recapta 12.000 euros per lluitar contra el càncer infantil i veu guanyar a Barti, Hernández i Masó en els seus tres recorreguts

Aquest diumenge s’ha disputat la cursa de muntanya Cames de Ferro, organitzada pel GECA d’en Bas. Isaac Barti, Rubén Hernández i Robert Masó han estat els vencedors d’aquesta primera edició. La Cames de Ferro també recaptava fons per lluitar contra el càncer infantil, aconseguint prop de 12.000 euros.

Sant Esteve d’en Bas s’ha despertat aquest diumenge ben aviat per veure néixer la primera edició de la cursa de muntanya ‘Cames de Ferro’, una prova solidària on hi han participat 400 atletes en les seves tres modalitats: el recorregut de 10 quilòmetres, amb 200 participants; la mitja marató, amb 150 esportistes, i la marató, amb 50 atletes. Tota la recaptació aconseguida amb les inscripcions va destinada a lluitar contra el càncer infantil: prop de 12.000 euros en benefici de la Fundació Albert Bosch per lluitar contra el càncier infantil.

Pel que fa a la cursa, l’oloti Isaac Barti ha guanyat la cursa de 10 quilòmetres, amb un desnivell de 600 metres; l’alteta del Club Natació Olot ha entrat a la meta amb un temps de 52 minuts i 32 segons. Èlia Bonada ha estat la primera femenina amb 1 hora, 10 minuts i 34 segons. En el recorregut de mitja marató, amb 1.600 metres de desnivell, l’atleta de Sant Martí Sapresa Rubén Hernández ha travessat la línia de meta amb un temps de 2 hores, 29 minuts i 20 segons. La primera noia en arribar ha estat Imma Boada, amb 3 hores, 23 minuts i 48 segons. Pel que fa a la marató, de 3.000 metres de desnivell, el guanyador ha estat Robert Masó, amb un temps de 4 hores i 55 minuts. Emma Fàbrega, la primera noia, ha tardat 6 hores, 15 minuts i 39 segons.

 

Notícies relacionades:
Prop de 400 atletes participaran a la cursa solidària Cames de Ferro
La Vall d’en Bas veu néixer la Cames de Ferro, la primera cursa de muntanya del GECA i amb un objectiu solidari