La UE Olot comunica les baixes d’Òscar Sielva i Rubén Canelada de cares a la propera temporada

La Unió Esportiva Olot ha comunicat que el migcampista olotí Òscar Sielva i el lateral barceloní Rubén Canelada no seguiran la temporada vinent amb el club. Sielva va tornar a la Garrotxa l’estiu passat procedent del Swansea Reserves amb l’objectiu de ser un puntal al mig del camp del projecte olotí. Finalment, però, no ha gaudit de tots els minuts desitjats, ni amb Arnau Sala ni ara amb Rodri. Segons el club, l’olotí no encaixa en el perfil de la nova confecció de la plantilla.

El protagonisme de Rubén Canelada, arribat del Sant Andreu, s’ha centrat especialment en el primer tram de temporada. El club també li ha comunicat que no compta amb els seus serveis de cara al proper curs. Sielva i Canelada s’uneixen a David López, Argi i Germán com a baixes confirmades de cara al nou curs, juntament amb els cedits Robert Simón, Sana i Calavera.


Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot confirma sis baixes per a la propera temporada a Segona B
Abel Solé renova una temporada més amb la Unió Esportiva Olot
El central Rojas i el porter Gianni renoven amb la Unió Esportiva Olot