El Celler de Can Roca ha tornat a ser elegit el millor restaurant del món

El restaurant gironí el Celler de Can Roca ha trencat tots els pronòstics i ha tornat a la primera posició del llistat dels millors restaurants del món de la revista ‘Restaurant‘ que va aconseguir fa dos anys. La llista s’ha fet pública aquesta passada nit a Londres. L’eufòria va esclatar ahir a la nit al Celler quan es va pronunciar el nom del restaurant. Familiars, treballadors i amics van embogir en conèixer la notícia a la trobada que els pares dels germans Roca van organitzar per seguir l’acte.

El veredicte va agafar per sorpresa tant a l’equip com a la família, que no s’esperaven tornar a ser el millor restaurant del món. Les primeres informacions oficioses apuntaven com a guanyador del rànquing el restaurant novaiorquès Eleven Madison Park. Finalment, però, els germans Roca han estat els grans triomfadors de la nit. El pòdium el completen el restaurant italià Osteria Francescana, que queda segon, i el danès Noma, que l’any passat va aconseguir la primera posició.