Gerard Pujol és el nou entrenador de l’Hoquei Olot, en substitució de Quim López

El Club Hoquei Olot ha fet públic el nom del nou entrenador del primer equip de Nacional Catalana. Es tracta de Gerard Pujol, que ha dirigit durant la passada temporada al SHUM Maçanet, equip que acaba de pujar a l’OK Lliga, la màxima divisió estatal.

Pujol substituirà a Quim López a la banqueta de l’Olot, en una temporada on el club també viurà un relleu a la presidència. Jordi Pagès, actual responsable de comunicació del club, serà el nou president de l’entitat. El Club Hoquei Olot va acabar la lliga el passat divendres contra el GEiEG de Girona, en un partit que va acabar amb empat a 1 i va servir per acomiadar a Quim López i el jugador Marc Prat, que passa a les files del Manlleu.

 

Notícies relacionades:
La junta directiva de l’Hoquei Olot viurà una renovació de cara a la propera temporada, començant pel seu president Lluís Cases
Quim López deixarà la banqueta de l’Hoquei Olot a final de temporada
El tècnic de l’Hoquei Olot, Quim López, fitxa pel Manlleu de l’OK lliga, tot i que té la voluntat d’entrenar els dos clubs