La colla castellera Els Xerrics d’Olot actuarà a la Festa del Formatge de la localitat francesa de Pailherols representant la cultura catalana

La colla castellera els Xerics d’Olot va ser creada el 2001, fa menys de 15 anys. Poc a poc, està essent capaç de descarregar castells cada cop més importants. El reconeixement a la constància els ha arribat de França. La Festa del Formatge de la localitat de Pailherols, que se celebrarà aquest proper dissabte, ha convidat la colla olotina perquè representi la cultura catalana.

Els assajos a la seu dels Xerrics d’Olot es viuen aquests dies de forma especial, i és que la colla castellera ha estat convidada a actuar a la Festa del Formatge de Pailherols. L’agermanament d’aquesta localitat francesa amb el municipi garrotxí de Sant Feliu de Pallerols va fer possible el contacte. Ara la colla acompanyarà la presentació dels formatges catalans amb la construcció de diversos castells davant dels més de 10 mil visitants que cada any atrau aquest esdeveniment. Els Xerrics prenen la invitació com una oportunitat per demostrat tot el que han crescut durant els últims anys. La Festa del Formatge de Pailherols se celebrarà els dies 6 i 7 de juny. Els Xerrics hi participaran dissabte a la cercavila i diumenge amb una actuació.

 

Notícies relacionades:
Èxit de la diada dels Xerrics, en la que s’han descarregat tots els castells

x