El despatx d’arquitectes RCR guardonat amb la Medalla d’Or de l’Acadèmia d’Arquitectes de França

RCR Arquitectes rebrà la medalla d’Olot de l’Acadèmia d’Arquitectes de França que ha guardonat aquest estudi garrotxí en reconeixement per la seva tasca en l’art de la construcció. El lliurament del premi es farà a Paris el proper 10 de juny.

L’acadèmia d’Arquitectes de França ha atorgat la medalla d’Or del 2015 a l’estudi d’arquitectes olotí RCR. Ho ha fet en reconeixement a la tasca que des de fa 25 anys duen a terme en l’art de la construcció i pel seu paper actiu en l’arquitectura contemporània. El lliurament de la medalla d’Olot i dels altres premis que ha concedit aquesta acadèmia francesa tindrà lloc el proper 10 de juny a la Maison de l’Architecture a Paris.

Aquest guardó s’afegeix als nombrosos reconeixements que aquest despatx format per Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramón Vilalta han rebut per les seves creacions. Actualment, RCR té dues exposicions a Barcelona que mostren la creativitat d’aquests 25 anys. Una d’elles al Palau Robert i la segona a l’Arts Santa Mònica.

 

Notícies relacionades:
RCR Arquitectes inaugura l’exposició ‘Papers’ amb esbossos dels seus projectes a l’Arts Santa Mònica de Barcelona

x