El sector de l’audiovisual català es troba en la 16a edició del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya de Granollers

Avui es celebra a Granollers el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya, que enguany arriba a la seva setzena edició. Durant tota la jornada, s’hi faran xerrades, conferències i sessions formatives relacionades amb la ràdio, la televisió i les tecnologies de la informació.

El setzè Mercat Audiovisual de Catalunya ha arrencat avui a Granollers amb un optimisme moderat. Aquesta trobada anual del sector vol confirmar els símptomes de millora que es perceben… i per tan iniciar una nova etapa després d’aquests anys de crisi.

El mateix secrtari de comunicació d ela Generalitat ha portat una bona notícia al MAC: un impost a les operadores d’internet que permetrà recaptar 25 milions d’euros anuals que es destinaran al sector audiovisual. La nova etapa del MAC, per exemple, es nota amb la recuperació de la fira que fa dos anys va desaparèixer. Ara s’han guanyat 800 metres quadrats perquè exposin una dotzena d’empreses.

Una altra novetat important s’ha viscut aquí, amb les propostes de ràdio i televisió que s’han presentat als premis MAC. Membres de la corporació catalana de mitjans audiovisuals i de la xarxa en triaran algunes perquè puguin arribar al gran públic. Durant tot el dia també es fan xerrades i sessions formatives per intercanviar coneixements i experiències dins del sector.

 

x