La Diputació de Girona reconeix l’equip aleví de la Unió Esportiva Olot pels seus resultats al MIC

La Diputació de Girona va guardonar aquest dimarts als millors equips de futbol gironins que es van classificar a la darrera edició del MIC, el torneig internacional de futbol base de la Costa Brava. Un d’aquests equips és l’aleví de futbol 11 de la Unió Esportiva Olot, el millor de la demarcació en la seva categoria.


Convertit en un dels principals tornejos de futbol base d’arreu del món, el MIC aplega cada any a centenars d’equips vinguts d’arreu. Amb tot, el torneig també té bons amfitrions, i justament, la Diputació ha volgut reconèixer als millors equips gironins classificats en aquest darrer MIC 2015.

En total van ser set equips guardonats, un per a cadascuna de les categories del torneig. Són el Lloret (juvenil), el Girona FC (cadet), el CD Blanes (infantil), la UE Olot (aleví futbol 11), la UE Quart (aleví futbol 7), la UE Cabanes (femení) i l’Equip Map Negre (Mic Integra).

 

Notícies relacionades:
Els equips garrotxins comencen amb bon peu la seva participació al torneig de futbol base MIC
La 15a edició del MIC reuneix més de 200 equips de 36 països a la Costa Brava durant cinc dies

Deixa un comentari