La selecció catalana d’hoquei juga a Ripoll amb els olotins Aniol Mangas i Marc Prat al combinat

Diumenge hi va haver un partit amistós entre l’Hoquei Club Ripoll i un combinat de la selecció catalana en motiu de l’ascens dels ripollesos a la categoria Nacional, on competeix el Club Hoquei Olot. Precisament, dos garrotxins van formar part del combinat català: es tracta de Marc Prat, que la propera temporada jugarà amb el Manlleu a Primera Divisió, i Aniol Mangas, que deixa el Mataró per jugar a l’Alcoi de l’OK Lliga.

L’Hoquei Club Ripoll va jugar aquest diumenge un partit amistós davant la Selecció Catalana per celebrar el títol de lliga i l’ascens. La selecció dirigida per Jordi Camps i amb jugadors d’OK Lliga com el ripollès Jaume Farrers es va imposar per 1 a 3 en un partit on en els primers minuts ja van aconseguir una còmode aventatge de dos gols. Els ripollesos van poder reduïr diferències amb dos penals que van desaprofitar primer Carlon i després Ivan Mora. A més també van disposar d’una gran ocasió amb una bola al pal del mateix Ivan Mora. Abans del descans però va ser la selecció catalana qui va sentenciar amb el tercer gol que deixava el marcador en un clar 0 a 3 amb el que els dos equips es van retirar als vestidors. En la segona part els de Ripoll van reduïr diferències per col.locar el 1 a 3 i a més van tenir diverses ocasions per acostar-se encara més en l’electrònic. La Selecció Catalana es va decidir a mantenir el resultar i només va tenir una ocasió clara per marcar amb un xut al pal. Al final el partit es va acabar amb el 1 a 3 favorable al conjunt de Jordi Camps.

x