El fisioterapeuta Xevi Verdaguer recorda els emprenedors anònims de la Garrotxa després de ser elegit finalista al Garrotxí de l’Any

El tercer dels finalistes al Premi Garrotxí de l’Any és el fisioterapeuta olotí Xevi Verdaguer. L’any passat va aconseguir un gran èxit amb la seva visió global de la salut humana i la divulgació de la medicina integrativa. Va ser el primer català en estudiar psiconeuroimmunologia. S’ha convertit en un professional molt sol·licitat per pacients que busquen alternatives a la medicina convencional. Té clínica pròpia  a Olot i consulta a Barcelona. És director de diversos postgraus, entre ells el de Medicina Ortomolecular, acreditat per la UB.

Verdaguer ha estat aquest dijous al plató de Les Notícies, on ha explicat per què és important tenir una visió global de la salut. També ha explicat la importància d’intentar seguir una vida sana malgrat el ritme de vida que molts ciutadans, també el propi fisioterpeuta, estan obligats a seguir en el segle XXI.

Al final de l’entrevista, Xevi Verdaguer ha agraït la nominació com a finalista del premi, que el fa ser “més profeta a la pròpia terra” i ha dit que sí que mereix ser guardonat amb el Garrotxí de l’Any, tot i que ha afegit que aquests mèrits els comparteix amb els seus companys finalistes i amb tots els emprenedors més o menys anònims de la comarca que són perfeccionistes amb la seva feina comho és ell.

 

Notícies relacionades:
Elisabet Canalias, Marià Clavell i Xevi Verdaguer són els finalistes als premis Garrotxí de l’any 2015
El psiconeuroimmunòleg olotí Xevi Verdaguer valora els pros i contres de les vacunacions i recorda la possibilitat d’aplicar vacunes drenades

x