Garrotxa Cultural entregarà els seus primers premis durant la segona edició de l’Enfilem Poemes

Aquest matí l’associació Garrotxa Cultural a presentat la segona edició de l’Enfilem Poemes. Aquesta és una activitat que va néixer l’any passat amb la voluntat de descobrir la poesia que es feia a la resta de Catalunya i que aquest 2015 es durà a terme el divendres 12 de juny.

L’entitat Garrotxa cultural fa poc temps que s’ha constituït però des de llavors s’han mantingut molt actius en l’organització d’actes a la comarca. El proper esdeveniment que organitza l’associació és la segona edició de l’Enfilem Poemes, que vol descobrir la poesia que es fa a les comarques de Girona i també a la resta de Catalunya. Aquest matí l’entitat ha presentat l’activitat i el seu cartell.

Enguany l’acte comptarà de 3 parts i hi haurà presència musical. Una altre de les novetats d’aquesta segona edició i com a conseqüència de l’implicació de Garrotxa Cultural, és que s’han creat uns premis que es donaran durant l’enfilem poemes en 5 categories: a nivell de difusió, institucional, a una entitat, a una empresa i a una persona física. “Totes elles que hagin destacat a la comarca per algun fet cultural en el sentit ampli de la paraula” explica Silvia Vilacova, membre Garrotxa Cultural

Per a aquesta edició l’entitat ha volgut ser solidària i ha convidat a Càritas Garrotxa a implicar-se i formar part de l’esdeveniment. “Al oferir-nos la possibilitat vam desenvolupar una bossa […] que lliurarem a l’entrada als assistents per si volen fer alguna donació a Càritas de tipus econòmic” diu Carles Oller, President Càritas Garrotxa.

L’Enfilem Poemes, que esta obert a tota la ciutadania, es farà el proper 12 de juny a les 7 de la tarda al Casal Marià d’Olot.

 

Notícies relacionades:
Neix ’Enfilem Poemes’, un projecte que apropa la poesia als aficionats
La periodista Elisabet Pedrosa presenta el seu llibre ‘Seguirem vivint’ en un acte organitzat per ‘Garrotxa Cultural’