La UE Olot oficialitza el seu primer fitxatge, el central Aridane Hernández, provinent del CD Eldense

Foto: Martí Albesa, www.ueolot,com

Després d’una primera part de la posttemporada bastant moguda, amb vuit sortides, la UE Olot ha anunciat la primera arribada. Es tracta del central Aridane Hernández (Fuerteventura, 1989) provinent del CD Eldense.

La UE Olot comença a fitxar i ho fa amb força. Arriba el primer fitxatge, un central jove, fort, que apunta a cobrir la baixa de Germán. Aridane Hernández, de 188 centímetres d’alçada i de físic potent, a més, té una trajectòria envejable tot i la seva joventut. Amb 26 anys ha passat pels planters del Reial Madrid i el Valladolid, i la seva trajectòria futbolística és bàsicament entre Segona Divisió B i Tercera, a l’Alavès o al Ceuta entre altres. Després de dues temporades a l’Eldense, però, ha volgut canviar d’aires, i per la seva joventut, físic i aptituds, és un jugador amb potencial i encara pot créixer i millorar, i la opció de la UE Olot li ha semblat la millor per llançar endavant la seva carrera com a jugador.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot comunica les baixes d’Òscar Sielva i Rubén Canelada de cares a la propera temporada
La Unió Esportiva Olot confirma sis baixes per a la propera temporada a Segona B
Abel Solé renova una temporada més amb la Unió Esportiva Olot