Les diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis signen un conveni en favor de la transparència

Sant Joan les Fonts va avançar-se fa una mesos al compliment de la llei de transparència. Dimarts, les diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya van signar un conveni que anima les entitats municipalistes a ser especialment sensibles amb la transparència en la gestió. Els ens signants es comprometen a treballar conjuntament per refermar aquest valor en i fer més àgil la comunicació entre els veïns i l’administració. El president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, diu que “eliminem haver d’entrar les dades més d’una vegada, agilitzem processos, som més eficients. Al meu parer, és el primer cop que per complir la llei, totes les entitats municipalistes i la resta d’administracions treballem a un òptim grau de coordinació i a un ritme accelerat”.

x