L’olotí Nan Oliveras guanya per segon any consecutiu el Triatló Ciutat de Mataró

Nan Oliveras ha repetit el triomf a la XV edició del Triatló Ciutat de Mataró, després d’obtenir la victòria la temporada passada. En l’any de més participants, 850, i més nivell, el triatleta d’Olot ha aconseguit ser el primer amb un temps de 55 minuts i 21 segons. Oliveras explica que “aquest any tenia moltes ganes de repetir a Mataró i guanyar. Ens hem escapat uns 6 triatletes, he perdut uns segons, però en els primers metres corrent, he pogut guanyar”.

 

Notícies relacionades:
Nan Oliveras i Genís Grau es classifiquen en el top-10 a la Copa d’Europa de triatló disputada a Madrid
Nan Oliveras guanya amb autoritat la 20a Duatló de la Garrotxa
Nan Oliveras s’imposa en la 21a edició del Cros de Castellfollit de la Roca, que ha registrat un gran nombre d’inscrits