Presentada la cinquena campanya de promoció del comerç de barris antics amb la participació de Besalú

Ahir al matí es va presentar al Palau Robert de Barcelona, la cinquena campanya de promoció del comerç en barris antics, amb la participació de més de 1.700 botigues de 30 municipis, entre ells, Besalú. L’acte va ser presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. El lema de la campanya és Comprar al barri té premi. Els clients que comprin als comerços de barri al mes de juny entren a un sorteig. El guanyador rebrà 2.000 euros i una visita a algun dels 30 municipis que hi participen. Mònica Rucabado, coordinadora de pla de barris d’El Vendrell, va afirmar que “ens han convidat com a exemple, a una xerrada formativa per a funcionaris de la Generalitat: per això som pioners, ja podem explicar la nostra experiència” perquè hi ha interès en el projecte.