Riudaura acull un torneig de BikePolo el cap de setmana, i Olot viurà un campionat d’enfilar-se als arbres al Parc Nou

Aquest dissabte i diumenge es disputen dos campionats esportius curiosos a la Garrotxa. A Olot tenim el Campionat estatal d’enfilar-se als arbres, que tindrà lloc al Parc Nou de la capital garrotxina, de vuit del matí a vuit del vespre del dissabte i de vuit a dues del migdia de diumenge. D’altra banda, Riudaura acull el Torneig estatal de BikePolo per a determinar els equips que obtindran la classificació per a participar al campionat europeu, que es disputarà a Saragossa el proper mes de setembre. El BikePolo és semblant a l’hoquei, però es juga sobre bicicletes. Dissabte es disputaran les rondes eliminatòries, i diumenge les finals del Hardcourt BikePolo de Riudaura, on s’espera participació garrotxina.