Tortellà dedica una escultura de Liberto Nogué als donants de sang del municipi

Tortellà dedica una escultura del municipi als donants de sang del poble, obra de Liberto Nogué. L’obra ha quedat instal·lada al parc de Can Santaló de la localitat. La peça està esculpida sobre una roca de basalt, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de donar sang.

Tortellà compta amb una nova escultura, dedicada als donants de sang. Ha estat impulsada pel Casal d’Avis del poble i l’Associació de Donants del mateix municipi. L’objectiu és ressaltar la importància de la donació i homenatjar als que hi contribueixen any rere any. L’escultura és del tortellanenc Liberto Nogué, que va esculpir l’obra sobre una pedra de basalt. L’obra romandrà de forma permanent al Parc de Can Santaló.

 

Notícies relacionades:
El programa ‘Pros i Contres’ emet un reportatge sobre la Marató de Sang d’Olot i la importància de donar sang
La 7a Marató de Sang d’Olot aconsegueix gairebé 1.300 bosses en una jornada intensa a l’Hospici
Inaugurada una escultura als donants de sang a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, obra de Rosa Serra