El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà la Nit del Garrotxí de l’Any

Josep Andrés, president del Centre d’Iniciatives Turístiques, entitat organitzadora de la Nit del Garrotxí de l’Any, ha estat aquest divendres al plató de les Notícies per explicar els detalls del que serà la desena edició de la vetllada. Andrés ha agraït el suport dels ciutadans, entitats, institucions i empreses que han fet possible la consolidació de l’acte.

El president del CIT ha explicat que l’aperitiu a la recepció dels premis s’ha reforçat aquest any amb motiu de la desena edició de la vetllada. Aquest any l’acte comptarà amb la presència de Francesc Homs, conseller de la Presidència. A banda del Garrotxí de l’any, la vetllada reconeixerà les millors iniciatives social, empresarial i promocional del 2014, i també s’atorgarà el premi a la trajectòria personal. Cada any, la Nit del Garrotxí de l’Any acaba amb una actuació musical i un homenatge, que aquest any serà per als grups musicals de la Garrotxa dels anys 60 Els corbs negres i els Volcànics.

 

Notícies relacionades:
El fisioterapeuta Xevi Verdaguer recorda els emprenedors anònims de la Garrotxa després de ser elegit finalista al Garrotxí de l’Any
La finalista al Garrotxí de l’Any Elisabet Canalias treballa en l’aterratge d’un robot de la sonda japonesa Hayabusa-2 sobre un asteroide
Marià Clavell, segon millor jugador del món de horseball: “Ser finalista del Garrotxí de l’Any ja és per a mi un premi”

x