La CUP celebra aquest dissabte una assemblea per decidir si dóna suport al pacte d’esquerres d’Olot

La CUP ha entrat a l’Ajuntament amb força. Es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals i va obtenir més de 1.500 vots. Un èxit que, vistos els resultats de la resta de formacions, posa en les seves mans el color del govern de la ciutat.

La CUP té a les seves mans decisions importants ja abans de començar els plens de la nova legislatura. A la seva assemblea de demà, decidiran si adherir-se a un possible pacte d’esquerres per desbancar Josep Maria Corominas i Convergència i Unió del govern d’Olot. Però la cap de llista, Mireia Tresserras, sap que la decisió és a les mans dels que assistiran a l’assemblea i no té clar què en resultarà.

Però el cert és que la futura portaveu de la CUP a l’Ajuntament es remet a la legitimitat del que decidirà l’assemblea demà al migdia a Bonavista. Abans, però, caldria que també Esquerra, que es reuneix diumenge, i PSC estiguessin d’acord amb la CUP per poder desbancar un possible govern de Convergència i Unió en solitari.

 

Notícies relacionades:
Els partits que han obtingut representació a l’Ajuntament d’Olot inicien les negociacions per pactar el govern de la ciutat
La portaveu d’ERC i vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, dóna llibertat a Esquerra d’Olot per als pactes de govern
CiU guanya a Olot però caldrà esperar als pactes