El conseller de la Presidència, Francesc Homs, recorda a Olot que CiU i ERC es van comprometre a formar ajuntaments alineats amb el procés

Francesc Homs, conseller de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, ha estat a Olot aquest divendres a la gala del Garrotxí de l’Any, organitzada pel Centre d’Iniciatives Turístiques. En declaracions a OLOT TELEVISIÓ, Homs s’ha pronunciat sobre un possible pacte d’esquerres a la capital garrotxina i ha dit que “la gent de Convergència i d’Esquerra ens vam comprometre per fer ajuntaments encarats cap al procés i respectar-nos mútuament. Espero que aquest acord es pugui respectar també a Olot. Tenint en compte la situació que es viu al nostre país que és la del procés, i necessitem ajuntaments com el d’Olot, que és molt important en aquest sentit, perquè estiguin alineats amb el procés”.


A més, no va voler valorar la pregunta que Unió Democràtica de Catalunya farà a la seva militància respecte la continuïtat del procés sobiranista, i ha dit que “respectem el procés que fa Unió”. També ha recordat que la votació és el dia 14 i serà aleshores el moment de pronunciar-se.

 

Notícies relacionades:
La CUP decideix no formar part d’un govern d’esquerres a Olot però ofereix als republicans donar suport al seu candidat en la investidura