L’equip ‘Lasai’ guanya el Campionat estatal de Bikepolo celebrat a Riudaura, i els garrotxins ‘Tirant lo Blanc’ arriben a les semifinals

Riudaura ha acollit aquest diumenge el Campionat Estatal de Bikepolo, classificatori per l’Europeu de l’especialitat. La competició ha estat organitzada pel Hardcourt Bikepolo Olot, que hi ha participat amb tres equips: un d’ells, el Tirant lo Blanc, ha arribat a les semifinals del torneig, on hi han participat dotze equips.

El Bikepolo és un esport que mica en mica va guanyant adeptes, i s’ha fet fort a la comarca de la Garrotxa. Per aquest motiu, aquest cap de setmana Riudaura ha viscut la celebració del Campionat Estatal de BikePolo, amb la participació de dotze equips vinguts del País Basc, Madrid, Saragossa, València i Barcelona. A més, també hi han jugat tres equips de la Garrotxa, sorgits del Hardcourt Bikepolo Olot, amb una forta presència als campionats que es disputen a tot l’estat.

Dissabte es van jugar les rondes classificatòries pel diumenge, i que determinaven el rànquing dels diferents equips. L’equip Lasai es perfilava com el rival més perillós, juntament amb els saragossans Defensores i els garrotxins Tirant lo Blanc. Els altres dos equips comarcals van quedar en sisena i vuitena posició, en aquesta ronda. Diumenge s’han disputat les rondes eliminatòries, i tal i com preveia el rànquing, qui ha arribat a la final han estat Lasai i Defensores, després que Tirant lo Blanc caigués amb tots dos equips a la fase semifinal. Al final, els Lasai han guanyat el torneig amb un resultat de 4 a 1. Els equips que han disputat el partit definitiu es classifiquen automàticament pel Campionat d’Europa de l’especialitat, que es jugarà a Saragossa els propers 14 i 15 de setembre. El Hardcourt Bikepolo espera poder participar-hi després de guanyar-se l’accés a la repesca amb la tercera posició del Tirant lo Blanc.

 

Notícies relacionades:
Riudaura acull un torneig de BikePolo el cap de setmana, i Olot viurà un campionat d’enfilar-se als arbres al Parc Nou
El Parc Nou d’Olot acull la 14a edició del Campionat estatal d’enfilada a arbres amb èxit de públic i participants

Deixa un comentari