L’atur segueix disminuint a la Garrotxa i ara hi ha 2.879 desocupats registrats al maig

L’atur disminueix a la Garrotxa en 122 persones el maig, una reducció d’un 4’07% respecte al mes d’abril i més 11’5 punts per sota del mateix període de l’any anterior. En total, el mes de maig ha tancat amb 2.879 persones inscrites en els registres d’atur de la comarca. Aquesta xifra segueix la tendència a la baixa que es va produint des d’inicis del 2015 i és, també, el número més baix de desocupats registrats des del 2011.

Pel que fa a Olot hi ha un total de 1.976 persones demandants d’ocupació, 72 menys que en passat mes, cosa que suposa una reducció de més de 3 punts i mig. Si ens fixem en el mes de maig de l’any passat, la disminució a la ciutat ha estat del 10’26%.

 

Notícies relacionades:
L’atur disminueix a la Garrotxa per tercera vegada consecutiva situant-se a l’11,81%
El març tanca amb 3.112 aturats a la Garrotxa, la xifra més baixa des del juliol del 2011

x