Aquest dimarts han començat les proves de la selectivitat per a 179 alumnes garrotxins

Avui ha començat la selectivitat, la prova d’accés a la universitat. A la Garrotxa l’examen es fa a l’Institut la Garrotxa, amb 179 joves procedents dels centres comarcals i 58 de l’Institut Abat Oliva de Ripoll. Aquest matí s’han fet els exàmens de català i castellà.

L’Institut la Garrotxa acull des d’avui i fins dijous les Proves d’Accés a la Universitat, més conegudes com la selectivitat. Avui s’ha començat pels exàmens de castellà, català i assignatures opcionals com Química o Economia Normalment. Aquestes proves s’afronten amb nervis per la seva suposada duresa, tot i que de moment, i com ja és habitual, els alumnes han trobat l’examen de castellà més fàcil del que esperaven.

A tot Catalunya hi ha 32.160 alumnes que participen a la selectivitat, però menys de 26.000 hi han arribat fent el batxillerat corrent. A la Garrotxa fan l’examen 179 alumnes dels diferents centres educatius, juntament amb 58 estudiants procedents de l’Institut Abat Oliba de Ripoll. L’any passat van fer la selectivitat 215 garrotxins, 36 persones més que aquest 2015.

 

Notícies relacionades:
La consellera d’Educació Irene Rigau assegura que a Olot “tota persona que ho desitgi tindrà plaça” en una llar d’infants