El CN Olot guanya el Circuit DS-Girosona de natació en la categoria per equips per primera vegada

El Club Natació Olot s’ha proclamat campió per equips del Circuit DS-Girosona de natació. Els olotins ho van aconseguir després de disputar-se el Trofeu Ciutat de Girona del GEiEG, l’últim dels quatre torneigs que composen el circuit. És la primera vegada que existia la categoria per equips al Girosona, que agrupa clubs de natació de la demarcació i de la comarca d’Osona. Cal destacar les actuacions individuals de Víctor Aguilera, Núria Payola, Òscar Saura, Laia Coma, David Granados i Albert Martí.

 

Notícies relacionades:
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu

Deixa un comentari