Independents de Tortellà vol posar en marxa la llar d’infants i començarà a usar l’edifici com a casal d’estiu i centre lúdic

A Tortellà, la llista d’independents associada al PSC ha resistit la marxa de l’actual alcalde, Joaquim Pagès, i l’entrada d’una candidatura que ha iniciat el seu recorregut amb força a la comarca com és la CUP. El resultat ha estat que Independents de Tortellà manté la majoria absoluta, si bé ha perdut dos regidors, CiU ha pujat d’un a dos i la CUP entra com a tercera força amb un regidor.

L’alcalde electe de Tortellà, Rafel Domínguez, ha estat al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ aquest dimarts per explicar les grans línies d’actuació que planteja per al primer mandat del govern que encapçalarà. La nova llar d’infants de Tortellà no s’ha pogut obrir durant aquest mandat perquè les ajudes de la Generalitat s’han vist reduïdes i l’Ajuntament fins ara no s’ha vist amb cor. Independents de Tortellà – CP vol posar en marxa la llar d’infants del poble “a mig termini”. Fins que això no arribi, començarà a usar l’edifici com a casal aquest mateix estiu i a partir del setembre com a centre lúdic. “Hem d’utilitzar aquest equipament ubicant-hi serveis que el poble necessita”, ha explicat Domínguez.

La d’Independents de Tortellà continua sent una Candidatura de Progrés però totalment renovada respecte de l’equip que Joaquim Pagès ha encapçalat fins ara. El que serà nou equip de govern reconeix la referència que ha suposat per al poble i la comarca la llar per a la gent gran posada en amrxa pel govern de Pagès. En canvi, Independents de Tortellà creu que l’anterior govern municipal ha deixat de banda les polítiques de joventut. La candidatura vol crear una regidoria de joventut que s’encarregui d’aquestes qüestions. També vol potenciar les activitats culturals al poble, així com el turisme.

Deixa un comentari