La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada

La Unió Esportiva Olot ha presentat el seu segon fitxatge per a la propera temporada. Es tracta de Juanjo Prior, un migcampista defensiu de 33 anys que pot jugar de central, i procedeix del Badalona.

Juanjo Prior ja porta posada la samarreta de la Unió Esportiva Olot. El futbolista de Sant Feliu de Llobregat arriba amb la intenció de disputar minuts i fer el que l’entrenador l’hi demani: tot i que ell ocupa posició de migcampista defensiu, també pot jugar de central.

Prior arriba procedent del Badalona, amb 33 anys, i després de completar una magnífica temporada on els badalonins han estat l’equip revelació de la categoria, ben a prop de les places d’ascens durant tot el curs. El futbolista ha prioritzat la oferta de la Unió Esportiva Olot per l’interès notable que ha tingut el club garrotxí en el seu fitxatge. Aquest és el segon fitxatge de la pretemporada de la Unió Esportiva Olot, després de l’arribada del central Aridane.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot oficialitza el seu primer fitxatge, el central Aridane Hernández, provinent del CD Eldense
La UE Olot comunica les baixes d’Òscar Sielva i Rubén Canelada de cares a la propera temporada
La Unió Esportiva Olot confirma sis baixes per a la propera temporada a Segona B

x