Càritas Garrotxa rep més de 4.600 euros en donacions de diferents iniciatives de la comarca

Cada vegada són més les entitats que decideixen col·laborar amb organismes solidaris en tot tipus d’activitats. Aquests dies Càritas Garrotxa ha rebut donacions de tres organitzacions garrotxines per un valor total superior als 4.600 euros.

Aquest any va ser la primera vegada que el Grup Excursionista i Alpinista de la Vall d’en Bas va decidit col·laborar de forma solidària amb Càrtias Garrotxa durant l’organització de la cursa més popular de l’entitat: la Lletissonada. Per cada participant en aquesta 36a edició de la cursa, que es va fer el passat 3 de maig i va batre rècord de participació, el GECA ha donat un euro, que Càritas Garrotxa destinarà a programes de formació. “Curiosament aquest any, no se si ha estat la col·laboració aquesta, ens ha portat molta més gent. Hem fet el rècord històric. Havíem arribat a 1.340 persones i aquest any van ser 1.509” explica Sergi Plana, President GECA.

Aquests dies Càrtias Garrotxa també ha recollit un altre xec d’una cursa solidària, en aquest cas, de la Cursa pel Cor de la Fageda, que es va fer el 16 de maig. En aquest esdeveniment esportiu també es va donar un euro per participant, de manera que han reunit 1.100 euros que han entregat a Càritas.

Una tercera entitat garrotxina ha col··laborat durant el maig amb Càritas és l’Associació de Comerciants d’Olot que durant tot mes ha dut a terme la campanya “No et quedis el canvi” amb la que a través de 150 guardioles situades a tots els establiments de l’associació es demanava als clients que fessin donatius per a Càritas. Un cop trencades les guardioles, s’han recollit més de 2.000 euros. Jordi Rovira, president Associació Comerciants Olot, diu que ha estat un èxit de recaptació.

Totes aquestes iniciatives demostren que a la Garrotxa cada vegada hi ha més activitats amb voluntat solidària, fet que Càritas valora molt positivament. Per a Carles Oller, President Càritas Garrotxa, l’entitat està “entusiasmada” per la participació ciutadana que hi ha en aquests moments.

 

Notícies relacionades:
Càritas Garrotxa presenta la tercera edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’ que organitza conjuntament amb l’ACO
El treballador pobre és un nou col·lectiu de ciutadans atesos per Càritas Girona segons les estadístiques de pobresa de l’entitat
Càritas inverteix poc més de 120.000 euros durant tot el 2014 a la Garrotxa