Els alumnes garrotxins superen el segon dia de la selectivitat sense cap complexitat destacable en els exàmens

Els garrotxins que aquest any fan les Proves d’Accés a la Universitat també són menys que l’any passat. Són 179, pels 215 que es van examinar el 2014. Avui passen la segona jornada de la selectivitat a l’Institut la Garrotxa. Han considerat que el nivell dels exàmens d’aquest matí era l’adequat i no han trobat res inesperat ni massa complex.

Aquest matí, els estudiants que s’examinen de les Proves d’Accés a la Universitat han fet els exàmens d’Història, Història de la Filosofia, Llengua Estrangera, Ciències de la Terra, Disseny i Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials. Consideren que els exàmens han estat adients respecte dels continguts que han estudiat, i no han trobat cap sorpresa. Pel que fa a Història de la Filosofia, han pogut escollir entre Nietszche i Plató. El text a analitzar d’aquest últim era molt més fàcil que el de Nietzsche. És per això que la majoria d’estudiants han escollit l’opció sobre l’obra del filòsof grec. Aquesta tarda els alumnes fan les proves d’Electrotècnia i Història de l’Art.

 

Notícies relacionades:
Aquest dimarts han començat les proves de la selectivitat per a 179 alumnes garrotxins
La consellera d’Educació Irene Rigau assegura que a Olot “tota persona que ho desitgi tindrà plaça” en una llar d’infants