La FES organitza 4 dels seus cursos d’estiu conjuntament amb diferents universitats catalanes

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha presentat els cursos que faran aquest estiu. Com és habitual en la fundació, tots els cursos són bonificats i compten amb el reconeixement del departament d’ensenyament i estan oberts al públic general. Per als cursos d’aquest estiu, que es poden consultar els detalls a la pàgina web de la fundació, n’hi ha quatre que s’organitzen conjuntament entre la FES i diferents universitats catalanes dos d’ells amb la Universitat de Vic. Un altre universitat amb la que col·labora la FES és  UdG i el PEHOC que es titula “La Catalunya del segle XVIII. De la desfeta política a la renaixença econòmica”. Aquest curs, tal com explica el seu director Josep Catà, “intenta desvetllar la paradoxa del fet que un país aniquilat políticament i ocupat militarment aconsegueix una embranzida econòmica com la que va registrar Catalunya la segona meitat del segle XVIII”.

 

Notícies relacionades:
El nombre d’estudiants universitaris de grau de la Garrotxa ha baixat en 260 alumnes en els últims cinc anys i se situa a nivells del 2003

Deixa un comentari