El nou equip tècnic de la UE Olot incorpora Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters i Joan Sánchez com a ajudant de camp

La Unió Esportiva Olot va presentar ahir el nou equip tècnic dirigit per Antonio Rodríguez ‘Rodri’. La principal novetat és la incorporació del garrotxí Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters, i l’ascens del coordinador del futbol base Joan Sànchez com a ajudant de camp.


Sis persones formaran part de l’staff tècnic del primer equip de la Unió Esportiva Olot la propera temporada; repeteixen quatre cares: Antonio Rodríguez ‘Rodri’ com a entrenador, acompanyat del director esportiu Àlex Terma, amb Martí Matabosch com a preparador físic i Jaume Cros com a analista esportiu. En aquesta estructura hi ha dues novetats: per una banda, Joan Sànchez serà l’ajudant de camp de Rodri, una nova figura de l’staff, i que mantindrà el seu actual càrrec de coordinador del futbol base durant el període competitiu; d’altra banda, s’incorpora a Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters, en substitució de Pedro Puigcerver. Salavedra és un exjugador del club, natural de Sant Esteve d’en Bas, i que va entrenar els porters del Llagostera durant tres anys. Pel que fa a l’organigrama esportiu, es mantenen els mateixos responsables: Terma com a director esportiu, David Comamala com a secretari tècnic i el vicepresident esportiu Dionís Cros com a responsable de l’àrea.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada
La UE Olot oficialitza el seu primer fitxatge, el central Aridane Hernández, provinent del CD Eldense
La UE Olot comunica les baixes d’Òscar Sielva i Rubén Canelada de cares a la propera temporada