L’edifici de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa guanya el Premi del Públic Catalunya Construcció 2015

L’edifici de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa continua rebent guardons. El darrer el va rebre ahir mateix al guanyar el premi del Públic dels Premis Catalunya Construcció 2015 organitzats pel Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona. El centre sanitari garrotxí, obra dels arquitectes Ramon Sanabria i Francesc Sandalinas i construït per l’empresa Sacyr ha rebut més reconeixements recentment. La setmana passada va fer-se amb el premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona atorgat per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. En aquest cas el premi va ser donat ex aequo, és a dir per igual, a l’Hospital d’Olot i també a la reconstrucció i ampliació de la Masia de Can Calau de Begudà obra de Montserrat Nogués. En aquests mateixos premis, el projecte ‘Arrels’ de la Casa Motjer de Girona, fet per alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot en motiu del ‘Girona, temps de flors 2014’ va guanyar en la categoria d’Espais Efímers. El projecte ‘Sales a través d’Olot’, d’un parell d’arquitectes amb Eduard Callís i Guillem Moliner va quedar finalista en la categoria d’Arquitectura.

 

Notícies relacionades:
L’edifici de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa guanya el premi Construmat en la categoria d’Edificació
L’alumna Cristina Subirachs, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, guanya un premi estatal pel projecte final

Deixa un comentari