Elena Ribera (UDC): “Seria incomprensible que Convergència i Unió votéssin diferent sobre la independència”

Elena Ribera, diputada d’Unió Democràtica de Catalunya, ha estat als estudis d’OLOT TELEVISIÓ per ser entrevistada sobre l’actualitat política catalana. Ribera ha parlat, entre altres, de la consulta que el partit democratacristià farà a la seva militància aquest cap de setmana.

Ribera ha explicat que “esperem que, finalment, la militància hagi entès la pregunta i que votin que no, perquè el no és un sí per a Catalunya i per a la independència”. A Ribera i el grup que representa, el president del partit, Josep Antoni Duran Lleida l’ha acusat de deslleial i ella ha explicat que li dol i li estranya que els acusi de deslleials.

“Esperem que guanyi el no, i no ens plantegem un altre escenari”, ha dit Ribera, “ja que nosaltres fem costat al president”. “Apostem per la continuïtat amb la federació”, ha continuat, “i hem d’estar al costat del president, defensant Catalunya com hem fet sempre”.

Ribera, a més, ha afegit que al partit “anem tard en posicionar-nos sobre la independència. I ens ha sobtat molt que Duran hagi convertit aquest exercici de democràcia interna al partit en un plebiscit sobre la seva persona”.

Però ha finalitzat dient que “estic a la defensa del meu partit, de les seves sigles i del que respresenta”.

x