Els estudiants de batxillerat garrotxins acaben les proves d’accés a la universitat

Els 179 estudiants garrotxins que s’examinaven de selectivitat, acaben avui les seves proves per accedir a la universitat. Després de tres dies intensos i dos anys durs cursant el batxillerat, avui s’acaba una etapa important de les seves vides que determinarà el camí que seguiran.

Les primeres proves del dia han estat física i geografia. La dificultat de l’examen d’aquesta primera assignatura no s’ha allunyat de la que, durant dos anys de batxillerat, els alumnes ja havien pogut comprovar en els seus exàmens. El mateix es pot dir per a la prova de geografia. Els examinands no l’han trobada excessivament complicada.

Els següents exàmens han estat de Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques, i a dos quarts d’1 es tanca el matí amb Biologia, Cultura Audiovisual i Grec. I quan a dos quarts de 5 de la tarda, els últims alumnes hagin acabat els exàmens de Literatura Catalana i Tecnologia Industrial, la selectivitat 2015 es podrà donar per tancada.

 

Notícies relacionades:
Els alumnes garrotxins superen el segon dia de la selectivitat sense cap complexitat destacable en els exàmens
Aquest dimarts han començat les proves de la selectivitat per a 179 alumnes garrotxins

Deixa un comentari