Pere Vila, president de CDC a les comarques gironines: “No puc parlar de rencor però sí d’una certa decepció cap a la direcció d’ERC”

Pere Vila, president de CDC a les comarques de Girona, ha passat al plató del ‘Pros i Contres‘, d’OLOT TELEVISIÓ, on ha estat entrevistat i ha parlat de la situació postelectoral a la Garrotxa. Vila ha explicat que se sent decebut per la poca o nul·la autonomia de la direcció d’ERC per prendre decisions a segons quins llocs. “Encara queden dies per esmenar-ho, però jo ho he patit a la meva carn com a candidat de Llançà, i no he entès moltes coses”, explica, “però ja tindrem temps per analitzar i entendre el que ha passat”. Però ha seguit: “estem en un moment històric que en ha de portar al 27S amb un full de ruta marcat […], però si tot això ha de quedar en res hem de veure si val tot la pena, […] i potser després del 27S les coses s’obliden o ho pagarem tots”.