Ainhoa Díaz és la guanyadora de la 5a edició del Concurs de Cartells de Festes del Tura

La 5a edició del Concurs del Cartells de Festes del Tura ja té guanyador. Es tracta del cartell fet per Ainhoa Díez, una jove de 20 anys de Caldes de Malavella que actualment està estudiant a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. En aquesta edició del concurs, que es convoca bianualment, s’hi ha presentat un total de 56 propostes. Totes elles es podran veure durant l’estiu exposats als aparadors dels comerços del centre d’Olot en una Ruta de Cartells. Tal com ha explicat la mateixa artista, el cartell guanyador, que es manté en secret fins la presentació oficinal el 23 de juliol, és abstracte, està fet amb tecnologia digital i va ser l’escola d’art qui va proposar-los participar en el concurs.


Notícies relacionades:
La convocatòria per a participar al concurs de cartells de Festes del Tura s’obre a partir del 7 d’abril

x