Aquest dissabte La Xarxa segueix la presència catalana a l’Expo Milano 2015 amb tres programes especials en directe

La Xarxa de Comunicació Local seguirà de ben a prop, aquest cap de setmana, els actes de cloenda de la presència catalana a l’Expo Milano 2015. Sota el títol ‘Catalunya a Milà‘, s’han previst exhibicions de cultura popular i tradicional, així com actuacions musicals que seran retransmeses en directe per les televisions locals amb la participació del director d’OLOT TELEVISIÓ, Albert Brosa. Es faran tres connexions. La primera a les 12 del migdia on la cultura popular serà la protagonista amb actuacions geganteres i demostracions castelleres. A la tarda, la catedral d’Il Duomo cantarà en català amb les actuacions de l’Escolania de Montserrat i el Cor de Cambra de la catedral de Barcelona. A la nit, el fi de festa constarà d’un ball de diables. Generalitat, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona han organitzat aquesta presència catalana, que també comptarà amb una mostra gastronòmica com a eix central.

x