El Consell Comarcal de la Garrotxa rep un diploma per la seva difusió de l’esperit europeista

El Consell Comarcal de la Garrotxa acaba de rebre el Diploma Dia d’Europa. El Consell Català del Moviment Europeu atorga aquest reconeixement a les organitzacions i entitats que, com el Servei de Joventut del Consell Comarcal, treballen en la difusió de l’esperit europeista.

Aquest és el moment en què el secretari general del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan, lliurava aquest dimecres el diploma Dia d’Europa al president del Consell Comarcal de la Garrotxa en funcions, Joan Espona. Des d’aquesta associació integrada per una àmplia representació de la societat  catalana, ha volgut fer un reconeixement a la feina feta des del Servei de Joventut del Consell Comarcal.

El Consell Comarcal és, des de fa deu anys, entitat d’enviament del Servei de Voluntariat Europeu i des de l’any passat el Servei de Joventut disposa de l’autorització per convertir-se en punt multiplicador qualificat de la xarxa Eurodesk.

La realització d’una sèrie de documentals “Joves x Europa #1: Erasmus”  i la participació a la Setmana Europea de la Joventut són altres iniciatives que, sobre Europa, ha portat a terme el Servei de Joventut de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
El Consell Comarcal de la Garrotxa organitza la primera Jornada Europea de joventut
El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa es converteix en el primer punt d’informació Eurodesk de les comarques gironines