El lateral Albert Canal deixa de formar part de la plantilla de la UE Olot

La Unió Esportiva Olot ha anunciat dues novetats de cara a la temporada que ve. La primera afecta la plantilla. Es prescindeix del lateral Albert Canal, que tot i que en els dos anys  amb l’Olot havia comptat amb prou oportunitats, l’equip tècnic ha considerat que no encaixa a la nova plantilla. Per altra banda, s’ha anunciat la incorporació de l’ex jugador Jordi Freixa com a coordinador de futbol base, i juntament amb Joan Sánchez i Johny Agustí potenciaran el planter del club.

 

Notícies relacionades:
El nou equip tècnic de la UE Olot incorpora Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters i Joan Sánchez com a ajudant de camp
La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada
La UE Olot oficialitza el seu primer fitxatge, el central Aridane Hernández, provinent del CD Eldense

x